Header afbeelding

Hoe werkt het?

  • U ontvangt bij iedere besteding van € 5,- bij alle deelnemende winkels in winkelcentrum Heyhoef een voucher met een unieke code. (max 3 vouchers per aankoop)
  • Deze unieke code vult u in op www.superbingoheyhoef.nl De eerste keer dat u een unieke code invult, kunt u heel gemakkelijk een persoonlijk account aanmaken om uw online bingokaart(en) te activeren.
  • De unieke code wordt omgezet naar een digitale bingozegel die indien deze op de bingokaart staat automatisch geplaatst wordt. Staat deze niet op uw bingokaart, dan wordt deze op uw boodschappenlijstje geplaatst.
  • Wanneer u bingo heeft kunt u zelf kiezen voor welke prijs u deze volle bingokaart wilt inzetten.
     

1. Weekprijs
Kiest u voor een gegarandeerde weekprijs dan ontvangt u direct een bericht in uw mailbox waarin staat waar u  de weekprijs kunt ophalen.

2. Kansprijs
Kiest u voor een kansprijs dan doet u met uw spaarkaart mee aan de verloting van die specifieke hoofdprijs. Bent u de gelukkige winnaar, dan ontvangt u automatisch bericht. U kunt zoveel volle spaarkaarten op uw favoriete prijs inzetten als u zelf wilt. Hoe meer spaarkaarten, hoe meer kans u maakt op de prijs van uw keuze!