Header afbeelding

Vragen

Wanneer worden de vouchers uitgedeeld?
Van 4 januari 2021 t/m 14 februari 2021

Wanneer kan ik de unieke codes op de vouchers activeren?
Van 4 januari 2021 t/m 14 februari 2021

Hoeveel zegels heb ik nodig voor een volle spaarkaart?
Met 9 bingozegels kan uw bingokaart vol zijn. U kunt dan zelf kiezen voor welke prijs u de volle bingokaart wilt inzetten. De weekprijs óf de kansprijs waarbij u kans maakt op één van de (hoofd)prijzen. Indien een bingozegel niet op uw kaart staat wordt deze op de boodschappenlijst geplaatst, zodat u deze bij de volgende bingokaart kunt gebruiken.

Kan je met 1 bingokaart kans maken op de weekprijs én een kansprijs?
Nee, u kunt met één bingokaart alleen kiezen voor de weekprijs óf voor de kansprijs, niet voor beiden. U kunt wel meerdere volle bingokaarten verdelen over verschillende prijzen.

Wat is het verschil tussen de weekprijs en een kansprijs?
Met een volle spaarkaart kunt u zelf kiezen welke prijs u wilt. Kiest u voor de weekprijs dan heeft u gegarandeerd prijs! U ontvangt direct in uw mailbox een bericht dat u de weekprijs kunt ophalen bij Jumbo van Bergen.

Kiest u voor een kansprijs dan doet u mee aan de verloting van die specifieke prijs. Bent u de gelukkige winnaar, dan ontvangt u ook automatisch bericht. U kunt zoveel volle bingokaarten op uw favoriete prijs inzetten als u zelf wilt. Hoe meer volle bingokaarten des te meer kans op mooie prijzen.

Bij welke winkels ontvang ik vouchers?
U ontvangt bij iedere besteding van € 5,-  of meer aan aankopen bij Jumbo van Bergen (uitgezonderd service artikelen, geneesmiddelen, boeken, tabak en zuigelingenvoeding) één voucher met een unieke code.

Tot wanneer zijn mijn coupons en spaarkaarten geldig?
De Bingo loopt tot en met 14 februari 2021. Op die dag kunt u voor de laatste keer uw unieke codes activeren en uw volle spaarkaarten inzetten voor de prijzen van uw keuze.

Moet ik al mijn unieke codes direct activeren?
Nee, u kunt al uw unieke codes direct activeren tot en met 14 februari 2021.

Waarom moet ik een persoonlijk account aanmaken?
U maakt met uw e-mailadres een persoonlijke online spaarkaart aan waarop de digitale bingozegels automatisch geplaatst kunnen worden. Ook geeft u aan bij welke Jumbo u de meeste boodschappen doet, zodat u daar uw eventuele prijs kan ophalen. Daarnaast kunnen we via uw e-mailadres contact met u opnemen zodra u een prijs gewonnen heeft.

Krijg ik bij iedere Jumbo vouchers?
Nee, deze zijn alleen verkrijgbaar bij de drie vestigingen van Jumbo van Bergen in Oss (Vierhoeksingel 7, Wolfskooi 49 en Kardinaal de Jongstraat 38) .

Kan ik met meer dan één bingokaart meespelen?
Ja. Iedere keer als uw bingokaart vol is, kunt u opnieuw meespelen en een keuze maken tussen de weekprijs of een kansprijs. Hoe meer bingokaarten, hoe meer kans u maakt op de prijs van uw keuze!

Wat zijn de voorwaarden van deze actie?
U kunt hier de voorwaarden van de Bingo vinden.